Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Våra Lundehundar

Moonheim Frostis Moa, SE 10031/2019

Moa är en mycket trygg och stabil tik som håller god ordning på flocken. Moa har fått en kull på fyra friska valpar och vi planerar för parning igen på Moa i vår. Moa har två cert, men har inte kunnat ställas ut på två år pga corona. Nu hoppas vi på att kunna få det tredje certet till sommaren så att Moa blir svenskt utställnings champion.

Lundesommer Frigg, SE27658/2019

Isa är en mysig och lekfull tik som gärna pysslar om de små i familjen. Isa har fått två stora, fina och välmående valpkullar. Den första kullen bestod av en tik och en hanhund och den andra kullen av en tik och två hanhundar. Nu ska Isa få vila från moderskapet i minst ett år. Isa har ställts ut som valp och blev BIR, men har inte kunnat ställas ut mer pga corona. Vi hoppas ta igen det till sommaren. 

Gillerts Bore, SE18788/2021

Bore är en framåt och sällskaplig hanhund som vill följa med på allt. Han älskar att springa lös och göra sina egna upptäckter i naturen. Bore har bra bett, tår, hållning, gång, svans och färg samt båda testiklarna i pungen. Han planeras som avelshane och du är välkommen att höra av dig om du är intresserad. Vi kan ordna med övernattning. 

Gillerts Bliss, SE18790/2021

Bliss är en go, lugn och nyfiken tik som gillar att strosa runt och upptäcka världen i sin egen takt. Bliss är mörk och vackert tecknad. Hon har fin färg, fina tår och bra bett. Bliss planeras också för valpar när hon blir äldre. 


Häggstorps Lunde Niilas, SE28629/2021


Niilas är vår minsting. En go och mysig liten kille som gärna vill ligga i knät och sova. Niilas är också mycket trygg och stabil. Även Niilas kommer att få bli pappa när det är dags.