Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Hanhundar för avel Gillerts Bore SE18788/2021

Jokkmokk

Bore är en aktiv hanhund av mindre storlek som väger 6,7 kilo. Bore är mycket sällskaplig och vill följa med på allt. Han älskar att springa lös och göra sina egna upptäckter i naturen. Han har ett mycket bra spårsinne, vilket gör att han kan ta sig lite längre skogsturer än de andra, men är snart tillbaka till oss. Bore har bra bett, tår, hållning, gång och färg. Han har fått fyra svenska, ett norskt och ett nordiskt cert. Han har också tre BIR, ett BIM, ett CACIB samt blivit placerad som 4:e bästa hund i sin grupp. Bore planeras som avelshane och har lämnat testikelintyg till SKK. Du är välkommen att höra av dig om du är intresserad. Vi kan ordna övernattning. 


Häggstorps Lunde Niilas SE28629/2021

Jokkmokk/Luleå

Niilas är en lugn och mysig kille av medelstorlek som väger 7,4 kilo. Niilas har ett underbart lynne och är mycket social och lättsam. Han har bra tår, färg, steg och ett litet underbett. Han har fått excellent på utställning, BIR och två svenska cert. Niilas har bidragit till en valpkull med tre fina hanhundar. Du är välkommen att höra av dig om han passar med din tik. Niilas bor omväxlande hos oss och hos sin fodervärd i Luleå. Du är välkommen att höra av dig om du är intresserad. Vi kan ordna övernattning.  


Gillerts Arabeske SE17653/2021

Stockholm

Assar är en ung hanhund med god mentalitet som har fått Excellent och mycket goda omdömen på utställning. Assar bor söder om Stockholm och mer information om honom lämnas av hans ägare. Kontakta mig för uppgifter.